"Ugorj a békákkal" gyermektanfolyam

Minden szülő bizonyára találkozott már a „Nem értem.”, „Nem vagyok elég jó ebben.”, „Én ezt nem tudom megtanulni.” és hozzájuk hasonló mondatokkal élete során gyermeke részéről. Azt is mindannyian tudjuk, hogy sokszor nem elég ezekre a „De igen.” válasz, hiszen a porontyunk ezt olyan gyorsan el is engedi a füle mellett, mint amilyen gyorsan kimondjuk. Pedig pontosan tudjuk, hogy Ők bármit könnyedén meg tudnak tanulni és bármit képesek elérni, amit kitűztek maguk elé, hiszen Ők mindannyian egy-egy kis csoda. A tanfolyam célja pontosan az volt, hogy a kineziológia módszereivel, a gyerekek olyan gyakorlatokat sajátíthassanak el, amelyeknek segítségével könnyedén oldhatják azokat a negatív érzelmeiket, amelyek a tanuláshoz, az iskolához vagy az élet egyéb, számukra nagyon fontos területeihez kötődnek. Az első szinten a tanulásé a fókusz.
Témakörei:
Hogyan érzem magam, amikor tanulok?
Vajon mindig ilyen felemás érzésem volt a tanulással?
Miért nem veszek észre szavakat?
Miért hibázok többet az írás elején, mint a végén és lejjebb a papíron?
Tudom, hogy tudom, de nem merek megszólalni vagy valamit jól leírok, és később kijavítom rosszra.
Hossza:2x4 óra ( két egymást követő napon)Ára:15 000 Ft / fő.
Az ár tartalmazza a szükséges jegyzetet és segédanyagokat, a szünetekben egy kis egészséges rágcsát, gyümölcsöt és vizet korlátlan mennyiségben. Amit a srácoknak hozniuk kell magukkal: benti cipő vagy mamusz és ha van számukra kedves kispléd vagy párna, akkor azt se hagyják otthon. A tanfolyam két szintje egymásra épül. Vagyis csak az kezdheti el a második szintet, aki már elvégezte az elsőt.
A második részben az önbizalom növelésre és önismeret fejlesztésre fektetjük a hangsúlyt.
Témakörei:
A csoport nyomása, szülők, testvérek, társak.
A tehetség ajándék – eredetinek lenni.
A testem a legjobb barátom.
Érzések-érzelmek.
Hossza:2x4 óra ( két egymást követő napon).
Ára:15 000 Ft / főAz ár tartalmazza a szükséges jegyzetet és segédanyagokat, a szünetekben egy kis egészséges rágcsát, gyümölcsöt és vizet korlátlan mennyiségben. Amit a srácoknak hozniuk kell magukkal: benti cipő vagy mamusz és ha van számukra kedves kispléd vagy párna, akkor azt se hagyják otthon.
Tesók jelentkezése esetén 10 % kedvezmény jár.
Hiszünk abban, hogy minden gyerkőcnek megvan a saját küldetése. A mi, felnőttek dolga pedig az, hogy kísérjük őket a saját útjukon, támogatva őket abban a hitükben, hogy mindannyian egy-egy kis csillag, akik nélkül ez a világ nem lenne teljes és egész. Mindannyian különbözőek vagyunk és az életnek más-más területein teljesítünk kiemelkedőbben. Mi abban szeretnénk segíteni, hogy a srácok felismerjék önmagukban ezeket az erősségeket és megtalálják odabent azt a bizonyos kis hőst. A tanfolyamokat igény szerint bármilyen külső helyszínen megtartjuk. A fenti díjszabás az általunk meghirdetett képzésekre érvényes. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, keress bennünket bizalommal.